Tarta tricolor de espinaca, ricota y calabaza

Tarta tricolor de espinaca, ricota y calabaza

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Tarta tricolor de espinaca, ricota y calabaza. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Tarta tricolor de espinaca, ricota y calabaza is one of the most favored of current trending foods on earth. It is simple, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They are fine and they look fantastic. Tarta tricolor de espinaca, ricota y calabaza is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Tarta tricolor de espinaca, ricota y calabaza, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarta tricolor de espinaca, ricota y calabaza delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tarta tricolor de espinaca, ricota y calabaza is 8 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Tarta tricolor de espinaca, ricota y calabaza using 13 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve that.

Para esta receta hice la masa de tarta casera pero pueden optar por utilizar una pascualina comprada. Lleva bastantes ingredientes pero toda la preparación incluido el horneado solo me llevó 1h.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Tarta tricolor de espinaca, ricota y calabaza:

  1. Para la masa:
  2. 9 cucharadas harina 0000 o integral
  3. 5 cucharadas aceite oliva
  4. 13 cucharadas agua
  5. Para los 3 rellenos:
  6. 1/2 de zapallo anco o calabaza
  7. 1 atado espinaca fresca
  8. 1 pote ricota o tofu triturado
  9. 1 cebolla grande picada
  10. 1/2 morrón picado
  11. 1 diente ajo
  12. 4 huevos medianos
  13. hierbas varias, condimentos, sal y pimienta a gusto

Steps to make to make Tarta tricolor de espinaca, ricota y calabaza

  1. Para optimizar los tiempos es preferible hacer la masa durante el tiempo de hervor de la calabaza, pero para fines practicos les dejo primero este procedimiento:
    Poner la harina en un bowl en forma de corona y agregar el aceite y el agua. Hacer un bollo.
  2. Amasar el bollo para activar el gluten. Estirar con un palote (o pastalinda) hasta que quede del espesor deseado. Forrar un molde y pincharla antes de llevar al horno, para evitar que se infle.
    Pre-cocinar por unos 5 o 10' a horno medio. Reservar
  3. Para el relleno de calabaza: cortar la calabaza en cubos, ponerla a hervir por aproximadamente 10' hasta que está blandita y colar
  4. En un bowl pisar la calabaza, salpimentar, agregar 2 huevos + 1 cda de almidón de maíz (no esta listado en los ingredientes porque es opcional) para que esta preparación cuaje en el horno. Otra opción es agregar 1/2 papa hervida pisada.
    Agregar cúrcuma para saborizar. Reservar
  5. Por otro lado en una sartén caliente poner el aceite, el ajo, las hierbas, el morrón picado y la cebolla y dorar.
    Agregar la espinaca cortada y 1/4 de vaso de agua. Poner la tapa y esperar a que la espinaca reduzca a la mitad su volumen.
  6. Una vez que redujo su volumen condimentar a gusto. En mi caso utilicé sal, pimienta, finas hierbas, ají molido, cúrcuma y pimentón dulce ahumado.
  7. Colar este relleno para quitar el agua sobrante, ya que queremos que la tarta quede seca. Reservar
  8. Salpimentar la ricota o el tofu triturado y ya estamos listos para empezar el armado!
  9. En primer lugar ubicar el relleno de calabaza y llevar al horno unos minutos para que cuaje.
  10. Cubrir con la ricota, se puede agregar queso rallado o lo que gustemos para darle nuestro toque.
  11. Y finalmente cubrir con la espinaca. Batir los 2 huevos restantes y volcar sobre la preparación.
    Se puede agregar queso fresco o rallado para gratinar en este paso.
    Llevar la tarta a horno medio hasta que la parte superior (huevo) esté cocida.
  12. Servir y a disfrutar!

As your experience as well as confidence grows, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your personal tastes with time. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or even more active ingredients or is a little bit basically spicy, you can make straightforward changes to attain this goal. To put it simply, begin making your dishes on time. When it comes to standard food preparation skills for novices you do not need to learn them but only if you understand some basic food preparation methods.

This isn't a complete guide to fast as well as easy lunch recipes however its great food for thought. Ideally this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your household without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Speedy Tarta tricolor de espinaca, ricota y calabaza. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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