Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado

Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado

Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a special dish, Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado is something which I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado is 3 a 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado estimated approx 35 min..

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado using 10 ingredients and 15 steps. Here is how you can achieve it.

Mí primer receta del año. Divina para una desayuno sano, tanto como para un acompañamiento, tente en pie o calaciion.

Ingredients and spices that need to be Get to make Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado:

  1. 400 grs harina
  2. 1/4 taza aceite
  3. 1/2 taza agua tibia
  4. 1 poco maicena como para hojaldar
  5. 1 feta gruesa de paleta o jamón, una feta gruesa de dambo
  6. 1/2 cajita crema de leche
  7. 1 :tirita de morrón o 2 aceitunas, o algo para decorar
  8. 1 trocito pequeño de manteca
  9. 1 choclo
  10. 1/2 calabaza o calabacín, o el zapallo que tenga en casa

Instructions to make to make Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado

  1. MASA DE LAS CANASTITAS.
  2. Colocamos en un bowl la harina, le hacemos un hoyo, en el centro, y le agregamos una pizca de sal, ponemos en una taza el aceite, y la completamos con el agua tibia. La vamos echando el hoyo, tomando la masa.
  3. Hacemos un bollo, y la dejamos descansar mientras vamos al relleno.
  4. Ponen a hervir en poca agua el choclo y la media calabaza. Yo utilicé una bien naranja, que era la que tenía de mí huerta.
  5. Picamos el jamón o paleta, y el queso
  6. Volvemos a la masa,, amasamos bien dándole aire y movimiento, (recuerden que no le pusimos Royal. Se le puede poner, pero me gusta más la amasada, queda distinta la amasa)la dejamos elástica, y comenzamos a estirar bien fina con el palote.
  7. Cuando quedó lo más fina posible, del trocito de manteca dejamos una pizca para después, y el resto lo derretimos, puede ser en el micro, yo no uso, así que recurrí al cucharón de metal de la abuela, sobre la hornalla.
  8. Que no quede muy caliente, apenas derretida, y la esparcimos bien en toda la masa, arriba de eso, espolvoreamos bastante maicena, aquí es donde vamos a hojaldar.la doblamos al medio, volvemos a espolvorear maicena, y volvemos a doblar. Estiramos con el palote, bien fina, (se pone como la sábana elastizada de abajo)(difícil de doblar 😄)al dejar bien estirada, volvemos a repetir maicena, doblo, maicena y estiro bien fina. Ahí está pronto nuestro hojaldre.
  9. Está masa espectacular que logramos, es la que uso para absolutamente todas las tortas, tartas, tapas, y pasteles. No puedo hacer nada sin hojaldrar. 😬
  10. A esta altura, ya tenemos cocido el choclo, y la calabaza. Desgranamos el chiclo y pisamos la calabaza
  11. Mientras dejamos enfriar un poquito, forramos el molde de muffins para las canastitas.
  12. Incorporamos a ido el relleno, y le agregamos la crema de leche
  13. Está pronto, para rellenar bien tupiditas las canastitas, y poner al horno
  14. Yo, las hornee en 230° aproximadamente 25 minutos.
  15. Sacamos del horno y controlamos, pinchamos el relleno para ver si quedo sólido, y pinchamos la masa, a ve si quedo cocida. Si ya está todo, pongo arriba de cada canastita una pizquita de manteca para dorar, una flechitas de morrón rojo. Al horno otro poquito.3 minutos más. Y está pronto.

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your personal tastes in time. Whether you want to offer a recipe that uses fewer or more components or is a bit essentially zesty, you can make easy modifications to accomplish this objective. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for basic cooking skills for newbies you do not require to learn them yet just if you understand some straightforward cooking strategies.

This isn't a full guide to quick and easy lunch dishes however its great food for thought. Hopefully this will get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Ultimate Canastitas de choclo y calabaza. #Mercado. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Parrillada mar y tierra

Panqueques de calabaza saludables

Puré de verdura y leche vegetal